Nederlands Klassenkampioenschap RS500

 In Nieuws

De nieuwe RS500 klassenorganisatie viert zijn oprichting dit jaar met het eerste Nederlands Klassenkampioenschap RS500 tijdens de Zuiderzee Regatta van 2 t/m 4 september in Muiden. Dit gerenommeerde evenement vormt het decor voor de krachtsmeting tussen de verschillende nieuwe crews, die de RS500 klasse dit jaar rijker is geworden. Natuurlijk zullen de crews van het eerste uur er alles aan doen om te laten zien dat ervaring telt in de RS500 in de strijd om de nationale titel. Schrijf je nu in!

Twee weken voor het NKK wordt het WK RS500 in Weymouth gezeild, waardoor de deelnemende crews met voldoende voorbereiding zullen verschijnen aan de start van dit eerste Nederlands Kampioenschap. Evenementsponsor Magic Marine zal de prijsuitreiking aankleden, met traditiegetrouw, niet alleen prijzen voor de winnaars!

Charterboten
Mocht je ook een keer mee willen varen op een RS500, neem dan contact op met de Nederlandse klassenorganisatie via info@rs500.nl of met de importeur via info@aquavitesse.nl. Voor serieus geïnteresseerden wordt er in het najaar een boot beschikbaar gesteld voor het NKK in Muiden! Wil je weten wat het is om in de gezelligste skiffklasse van Nederland te varen? Maak het mee in Muiden!

Recent Posts