ALV, end-of-season Shorttrack en BBQ

 In Nieuws
DSCF6109 (2)
Time flies when you’re having fun! De eerste droogpakken zijn al weer uit te kast gehaald en de laatste wedstrijden op de kalender zijn gezeild. Maar niet getreurd, wij zijn van plan om dit seizoen nog even een knallend einde te geven!
Op zaterdag 17 oktober organiseert de Nederlandse RS500 klassenorganisatie de eerste RS500 shorttrack-mixer met BBQ op en rond de Kagerplassen. Gebaseerd op het initiatief van Skiffbenelux zullen we van 12u tot 16u een serie korte races varen, waarbij we lekker vaak starten en vooral plezier hebben. Wisselen van samenstelling wordt zeker aangemoedigd, ook tussen teams. Omdat we wat later starten heeft iedereen genoeg tijd om rustig naar de Kaag te komen en de boot op te tuigen. En na het zeilen staat er bij de Blauwe Schuit een heerlijke BBQ klaar!Als iedereen dan toch aanwezig is, lijkt het ons als bestuur een mooi moment vast om de concept kalender van 2016 en plannen voor volgend seizoen met jullie te bespreken. We willen daarom aansluitend aan de BBQ een extra ledenvergadering houden. We nodigen alle leden van harte uit om aan te schuiven, onafhankelijk van het zeilen. Niet zeilen, wel BBQ’en of naar de ALV komen mag natuurlijk ook.

In het kort:

Wat? RS500 Shorttrack-mixer, BBQ en ALV

Wanneer? zaterdag 17 oktober, vanaf 12.00u (BBQ vanaf 17.30u, ALV aansluitend).

Waar zeilen? vanaf van Schie Watersport, Zijldijk 11, Warmond.

Waar eten? Zijlstroom 79, Leiderdorp, op de route naar huis.

man eating bbq ribsWat kost dat? Voor de wedstrijdjes en BBQ vragen we een bijdrage van €10,- pp, en dan krijg je ook nog een drankje van de klasse!

En verder? trailers en auto’s kunnen op het terrein van Van Schie Watersport staan, hiervoor is een paar euro contant parkeergeld nodig. Daarna kunnen ze mee naar de parkeerplaatsen rond de Blauwe Schuit.

We hopen dat iedereen erbij is, maar ivm de ruimte voor boten en BBQ-inkoop krijgen we graag een bevestiging voor zaterdag 10 oktober (met betaling! NL59 RABO 0110 7308 95 tnv Nederlandse RS500 Klassenorganisatie). Laat ons even weten of je bij de wedstrijden/BBQ/ALV bent, en of we rekening moeten houden met allergie/vegetarie/andere eetwensen.

Tot snel!

Het bestuur

Recent Posts