De winnaars zijn bekend!

 In Nieuws

150421_Hyeres_pm_513

De prijswinnaars zijn bekend! Het goede antwoord op de prijsvraag is: RS Feva. De zeilers uit de RS Feva klasse volgen Claire en Nina op de voet. En Claire en Nina zijn iconen voor de RS Feva zeilers wat betreft toekomstperspectief. Op dit moment is de RS Feva de ideale opstap binnen het pad naar nationale, internationale en olympische klassen zoals de RS500, 29er en 49er(fx). Maar dit was nog niet het geval toen Claire en Nina de tienerleeftijd hadden. Toen bestond de RS Feva nog niet. Zij kennen een geschiedenis in de cadet, 420 en 470 klasse.

Onder alle inzendingen hebben de volgende twee deelnemers de prijs gewonnen:
Em Sadler (Laser 4.7-zeiler) en Nina Keijzer worden een team bij het Delta Lloyd ONK in Medemblik en 

Fleur Lambooij (Cadet-zeiler) zal met Claire Blom varen  komend weekend.

We vinden het fantastisch dat Claire en Nina dit doen in onze klasse. En daar zijn we trots en dankbaar voor. Daarom ondersteunenn wij uiteraard hun initiatief met de crowdfunding actie. Zie hieronder:
Nina Keijzer en Claire Blom zijn geselecteerd om de Nederlandse skiffzeilers te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen van 2016 in de 49erFX klasse. Pas sinds september 2014 is dit duo een team. Na een 6e plaats op het Olympisch Testevent 2015 zijn zij nu al goed op weg om hoge ogen te gooien tijdens de Olympische Spelen in Rio volgend jaar. Helaas worden Claire en Nina niet financieel gesteund door het Watersportverbond, en vervolgen zij hun Road to Rio op eigen houtje. Gelukkig ontvangen zij steun van vrienden, familie, sponsors en supporters om hun droom waar te maken. Wil jij ook deel uitmaken van dit fantastische avontuur? Neem een kijkje op hun website www.ourroadtorio2016.com, doneer, en maak kans op leuke teamgadgets en andere prijzen!
Recent Posts