Nieuwsupdate over corona en verder

 In Nieuws

Beste RS500 Zeilers,

Het zeiljaar 2021 begint vergelijkbaar met 2020. Dus wordt het even wachten tot we weer wedstrijden kunnen zeilen. Helaas moet ik jullie melden dat de klassetraining van 7 maart en alle wedstrijden t/m pasen niet doorgaan, zie aangepaste wedstrijd kalender hieronder. We houden goede hoop en gaan door met voorbereidingen voor United 4 wedstrijd in Medemblik. Mocht deze ook komen te vervallen dan laten we jullie dat zo snel mogelijk weten. In de tussentijd gaat het bestuur op zoek naar alternatieve activiteiten als nog meer wedstrijden komen te vervallen.

Tot zover het slechte nieuws. Gelukkig kunnen we nog wel zeilen. We hebben WhatsApp groepen voor verschillende locaties opgezet, zoals voor de Braassem, Bruinisse en Gouda. Wil je lid worden van een van deze groepen of een groep opzetten voor je locatie, laat het dan weten door een mailtje te sturen naar info@RS500.nl.

Zit je nog niet in de WhatsApp groep van RS500 klasse, stuur dan een berichtje naar info@RS500.nl met je telefoonnummer en we voegen je toe.

Tijdens de vorige ALV hebben we besproken binnenkort nog een extra update te geven, met name rondom promotie en het budget. Deze plannen we in zodra er duidelijkheid is over het doorgaan van de U4, dit verwacht de organisatie halverwege maart te beslissen.

Houd verder de website, Instagram en de WhatsApp groep in de gaten voor de laatste ontwikkelingen als online activiteiten.

Hopelijk tot binnenkort op het water,
Oscar Deurloo

Recent Posts