Informatie en Inschrijven MKE Makkum 2014

theorie2014

In het weekend van 14 en 15 juni organiseert WV Makkum het Multi Klasse Evenement (MKE) met de Laser 2 klasse, de Spankerklasse, de Vaurienklasse, de Javelin klasse en de RS500 klasse. In principe staan er 6 zeilwedstrijden op het programma en de organisatie hoopt dat de weergoden hen deze keer goed gezind zijn. De afgelopen jaren was dat door de te harde wind behoorlijk tobben. Eerste start is 11:30 uur, het wedstrijdgebied is circa 4 nm uit de haven, maar daardoor des te meer de moeite waard! Advies is om zaterdag 10:00 uur te vertrekken. Op dit tijdstip vertrekt het startschip richting het wedstrijdgebied en dit gaat gepaard met een geluidssignaal.

Na de eerste zeildag staat voor zaterdagavond een uitgebreide barbecue op het programma. Hiervoor kan iedereen zich op vrijdagavond en tot zaterdagmorgen 11:00 uur opgeven in het clubhuis. De verwachte kosten zijn €12,50, dit is inclusief gebakken vis (door de plaatselijk visser WON77), vlees, salades etc.

wv-Mak4(klik op de foto voor meer info over WV Makkum)

Het echte watersportverenigingsgevoel komt bij de WV Makkum goed naar boven drijven met plek om te kamperen op het haventerrein en biertjes voor één euro. Wat betreft het kamperen is het wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wie vrijdagavond komt kan in de regel prima terecht. Er zijn alleen plekken voor tenten en er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Tevens kun je gebruik maken van de gezellige camping Hollepoarte vlakbij de haven.

De Sailing Instructions zullen 2 weken voor het evenement in op de site van de WV Makkum komen te staan.

Kosten voor dit evenement zijn €30 per boot en de inschrijving loopt via inschrijven@rs500.nl. Vermeld duidelijk je volledige naam, die van je bemanning en je zeilnummer. Wie er al ingeschreven staan zie je hier.

Betalen kan via PayPal of creditcard (klik op de beveiligde link hiernaast) of overmaken via de bank naar NL59 RABO 0110 7308 95 t.n.v. RS500 Klassenorganisatie Nederland onder vermelding van het zeilnummer.

Betalen via PayPal €30 MKE Makkum:

btn_paynowCC_LG

 

Advertenties

Een gedachte over “Informatie en Inschrijven MKE Makkum 2014

Reacties zijn gesloten.