Klassentraining 2 mei & pinksteren

 In Nieuws

Beste zeilers,

Op 2 mei organiseren we weer een klassentraining in Bruinisse. Hiervoor gelden dezelfde regels als de vorige training; zie onderaan dit bericht.

Verder is voor het pinkster weekend de planning om mee te doen aan de Goudse Zeilweek (in plaats van de NSR). Mocht deze ook niet door gaan, zullen we op 23 mei weer een klassentraining organiseren. Deze proberen we op de Braassem te organiseren (op de voorwaarde dat zij dit toestaan).

 

Deze training op 2 mei organiseren we bij Aquavitesse in BruinisseUiteraard houden we rekening met de corona maatregelen die op dat moment gelden. Op dit moment zegt het watersportverbond het volgende: 

  • Sporters t/m 26 jaar hoeven tijdens het sporten op de sportaccommodatie* onderling geen 1,5 meter afstand te houden en kunnen onderling wedstrijdjes varen bij de eigen vereniging.  
  • Sporters vanaf 27 jaar mogen op de sportaccommodatie met maximaal 4 mensen sporten waarbij zij 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden. Hierbij kunnen meerdere groepjes van 4 personen sporten, mits zij duidelijk als aparte groepjes trainen/les krijgen.  

Daarbij willen wij dus sowieso iedereen t/m 26 jaar uitnodigen en de zeilers boven 27 alleen als zij tot één huishouden behoren aangezien 1,5 meter afstand op de 500 niet mogelijk is. Zeilers zijn zelf verantwoordelijk voor het houden aan deze regels, als klassenorganisatie zullen wij hier niet op handhaven. 

Verder willen wij zeilers op de Braassem de mogelijkheid geven om dichterbij te trainen, maar de vereniging staat het nog niet toe om externe trainingen te organiseren. Hier willen wij de zeilers samenbrengen om wel met elkaar te kunnen varen. 

De planning is als volgt:
10:00 verzamelen en optuigen (eerder als je meer tijd nodig hebt)
11:00 voorbespreking (alleen in Bruinisse) en het water op
15:00 weer op de kant (eventueel met pauze er tussen) 

Aanmelden voor de trainingen:
– Bruinisse kan met een mailtje (info@rs500.nl). Vermeld ook je gewenste trainingsdoel, dan kunnen wij die bundelen en een leuke training bedenken. 
– Braassem, Meld je voor de training in de Whatsapp groep.

Recent Posts