Lezing Pim van Vugt – 23 maart

Beste RS500 klasse,

Wij zijn Sybe, Maartje en Ymke van De Blauwe Schuit, de studenten zeil vereniging van Leiden. Wij zijn enthousiaste zeilers in de RS500 en zijn met de vereniging vaak in grote getalen bij de wedstrijden aanwezig. Het zeilseizoen staat weer voor de deur en om het seizoen goed te beginnen hebben we Pim van Vugt uitgenodigd om een lezing te komen geven op de Blauwe Schuit. Ook de RS500 klasse is uitgenodigd om bij deze informatieve en gezellige avond aanwezig te zijn. Via de forms onderaan de mail kunnen jullie je opgeven zodat wij weten met hoeveel we zullen zijn.

Dan wat praktische informatie: de avond zal plaatsvinden op 23 maart a.s. en gaat om 20.00 van start. Het zal plaatsvinden op de soci√ęteit van De Blauwe Schuit, Zijlstroom 79 te Leiderdorp.
Pim gaat tijdens deze avond onder andere vertellen over zijn ervaring met de olympische spelen. Maar jullie input voor deze avond is ook zeker welkom. Deze avond zal niet geheel kosten vrij zijn en zal afhankelijk van het aantal aanmeldingen 5-10 euro gaan kosten. Dit zodat we de avond kunnen bekostigen en de schuit een beetje kunnen sponsoren.

Wij hopen dat jullie allemaal net zo enthousiast zijn geworden voor deze avond als wij, dus vul vooral de forms in als je deze avond niet wilt missen.

https://forms.gle/Wv3FkTaH7UTY4amn7

Met vriendelijke groet namens de Natte Sexie der A.L.S.Z.V. De Blauwe Schuit,

Sybe, Maartje en Ymke