Opstapdag WVA Vinkeveen: Groot Succes!

 In Nieuws

 

foto_1[1]

Afgelopen weekend verschenen vier RS500 teams om de opstapdag bij WVA Vinkeveen te ondersteunen. De ochtend werd gebruikt om in de vlagen van de buien even goed in te slingeren. Het was druk op het water, want de WVA Vinkeveen vierde de opening van het vaarseizoen. De RS Feva’s en Optimisten waren ook aan het trainen en enkele enthousiastelingen zijn ’s middags op de RS500 gestapt. Het was een fraai gezicht om ’s middags de opstappers zo te zien genieten. De opstapdag was een groot succes voor de deelnemers en begeleidende teams. Er werd steeds snel gewisseld op het water waardoor iedereen steeds met andere bemanning voer en van elkaar veel kon leren. De motorboot was steeds gevuld met opstappers met een brede glimlach!

foto_2[1]

Quote van opstapper Marieke Minderhoud: “Na een weekend hard leren voor mijn eindexamens gunde ik mezelf wel een middagje scheuren over de Vinkeveense plassen. De RS 500 is hier een uitermate geschikte boot voor. Helaas liet de wind het wel een beetje afweten maar dit mocht de pret niet drukken. Waarom is deze klasse nog relatief onbekend bij het grote publiek? Ik begrijp het niet! De RS 500 is een snelle boot met trapeze die ook nog eens wordt gevaren door gezellige mensen. Nogmaals bedankt voor de gezellige en geslaagde middag. Ik heb heerlijk even kunnen uitwaaien in de trapeze. Na mijn examens ga ik bedenken of ik niet toch weer wil gaan zeilen. Een ding weet ik wel al, als ik ga zeilen wordt het in ieder geval in de RS 500!” 

foto_3[1]

Gezien het succes van de opstapdag en de enthousiaste reacties van de teams en de opstappers, gaat de klassenorganisatie kijken naar de mogelijkheid om in de zomer of het najaar nog een opstapdag te organiseren. Op deze manier leer je de boot kennen, ervaar je de sfeer in de klasse en kun je eventueel informeren om een keer een wedstrijd te varen met de klassenboot. Iedereen is van harte welkom!

Recent Posts