September wedstrijden

 In Nieuws
DSCF1541

Photo: Eric van den Bandt

De nazomer is geen tijd om stil te zitten! De klassekalender staat vol met geplande evenementen en voor de echte fanatiekelingen zijn er ieder weekend in september races te varen. Hier alles nog even op een rijtje:

5-6 september, Workum: derde weekend van de United4 reeks, klik hier om in te schrijven. Na een paar weken post-WK rust is het hoog tijd om te kijken hoe de verhoudingen tussen de Nederlandse boten nu liggen.

12-13 september, Bruinisse: Open Dutch Skiff Trophy, klik hier om in te schrijven. De organisatie van Skiffbenelux verzorgt weer strakke races op het inmiddels bekende Zeeuwse water.

18-20 september, Medemblik: Delta Lloyd Open Nederlandse Kampioenschappen, klik hier om in te schrijven. Op zondag vindt ook Bart’s Bash plaats, en het zou ontzettend leuk zijn als iedereen de zeilsport weer een beetje extra in de spotlights zet en zich hiervoor aanmeldt!

26-27 september, Roompot: vierde weekend van de United4 reeks, klik hier om in te schrijven. Stromend water en de laatste kans om klassekampioen te worden!

Na de goede vertegenwoordiging vanuit Nederland op het WK rekenen we erop dat we iedere wedstrijd toch zo’n 20 boten aan de start moeten krijgen. Vroege inschrijvingen worden dan ook erg gewaardeerd! Tot snel allemaal!

Recent Posts