Trainingen Vinkeveen 21/22/29 maart

 In Nieuws
(c) eric van den bandt

(c) Eric van den Bandt

De dagen worden langer, de zon schijnt volop en de eerste temperaturen boven de 20 graden zijn al weer gemeten. Hoog tijd om het water op te gaan!

Voor een aantal van jullie zal het seizoen al begonnen zijn, maar mocht je je boot nog moeten afstoffen: zorg dat alles 21 maart weer tip top in orde is! Het weekend van 21/22 maart en op 29 maart organiseren we namelijk de eerste trainingen bij WVA Vinkeveen. We zijn nog in overleg met een aantal enthousiaste trainers, maar zeker is dat Roeland van Vreumingen het weekend van 21/22 maart kan. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal hij beide dagen training geven. Op 29 maart zal waarschijnlijk Yves de Block komen trainen.

Er zijn al een aantal enthousiaste reacties, maar hoe meer hoe beter dus schrijf je snel in door een mailtje te sturen naar info@rs500.nl. Om de kosten van de training en materiaalhuur te dekken vragen we een bijdrage van €20,- per boot per trainingsdag van leden, niet-leden betalen een extra bijdrage van €10,-. Dit bedrag moet voor aanvang van de training worden overgemaakt op:

NL59 RABO 0110 7308 95 tnv Nederlandse RS500 Klassenorganisatie.

Vermeld bij het overmaken je naam en je zeilnummer. Voor vragen kun je mailen naar info@rs500.nl.

Wil je voor de trainingen nog lid of vriendenlid worden? Stuur ook dan een mailtje naar info@rs500.nl en we sturen je een aanmeldingsformulier op.

Wij kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan! Doen jullie mee?

Het bestuur

 

Recent Posts