Wie wordt …

 In Nieuws

gezocht

Na twee jaar met een scherpe blik op de verenigingsfinanciën te hebben gepast, neemt Okke binnenkort afscheid van het RS500 bestuur. Met zijn kennis en ervaring was hij de rots in de branding tussen de kersverse bestuursdames. We zullen zijn inzet dan ook zeker gaan missen. Okke blijft in zijn functie tot hij het stokje kan overdragen, maar zoals eerder aangekondigd tijdens de ALV zijn wij daarom op zoek naar een opvolger! Een enthousiaste en betrokken (ex)zeiler die samen met de andere bestuursleden wil zorgen dat het zeilseizoen in alle opzichten een succes wordt, en daarnaast als penningmeester natuurlijk specifiek verantwoordelijk is voor het financiële reilen en zeilen van de vereniging.

Zoals we hebben gezien aan het toenemende aantal boten aan de starts van de afgelopen jaren, groeit de Nederlandse klasse nog altijd gestaag. Een actieve klasse als deze vraagt om betrokkenheid en toenemende professionaliteit vanuit de klassenorganisatie. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om de ontwikkeling van de klasse te stimuleren, zowel op zeilniveau als rondom onze onmisbare socials en 500-karakter. Het bestuur heeft in de loop van het jaar allerlei ideeën opgedaan om de RS500 klasse nóg leuker te maken dan het al is, maar daar kunnen wij wel een extra hand bij gebruiken.

Naast een penningmeester zoeken we daarom ook iemand die het leuk vindt om mee te denken over de ontwikkeling van de klasse en zich in te zetten op het gebied van communicatie, promotie en socials!

Interesse, suggesties of vragen? Neem vooral even contact met ons op (info@rs500.nl)!

Recent Posts